Direct contact? Bel: 035 - 303 86 00

HomeVerbouwingenKantoren en bedrijfsruimtes

Kantoren en bedrijfsruimtes

Natuurlijk, een goed ontworpen bedrijfsruimte of kantoor werkt prettig. Maar met wat verrassende en architectonische elementen wordt het werken nog veel leuker. Concentratiewerkplekken die niet zijn weggestopt in een hoekje of een vergaderkamer met kleur. Een funroom voor de nodige ontspanning of een 'hangplek' voor professionals in plaats van de doorsnee coffeecorner. We creeën een eigen identiteit voor iedere ruimte.

Flexible indeling voor maximale vrijheid

Door te werken met een flexible plattegrond krijg je een kantoor dat aan te passen is naar het doel waarvoor je het op dat moment wilt gebruiken. De ene dag heb je een workshop- of vergaderruimte nodig, de dag daarop heb je juist behoefte aan concentratiewerkplekken of andere kleinschalige units. Maar een flexibele plattegrond geeft nog meer vrijheid. Het kantoor of de bedrijfsruimte kan in de toekomst met je meegroeien en net zo makkelijk is een deel ook ontwerptechnisch weer af te splitsen.

'Standaard kantoren en bedrijfsruimtes zijn er al genoeg'

Vrijheid en flexibiliteit gaan ook over de verschillende functies van een kantoor- of bedrijfsruimte en de variatie in werkzaamheden. Wij ontwerpen en richten kantoor- en bedrijfsruimtes zodanig in dat de ruimtes aansluiten op wat je op dat moment nodig hebt. Zo bepaalt het soort werk dat je doet waar je gaat zitten. 

Lichtinval en natuurlijke materialen

We maken in onze ontwerpen zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk lichtinval, maar we houden ook van spelen met licht en soms is het nodig om plaatselijk bij te verlichten. Daarbij zoeken we altijd wel naar de meest duurzame oplossing. Dat geldt ook voor het materiaal dat wij gebruiken: natuurlijk en duurzaam.

Lokaal 18b2 zorgt letterlijk én figuurlijk voor een ruimtelijke boost van je bedrijf. Hoe? dat vertellen we je graag aan onze koffietafel

Hoe gaat Lokaal 18b2 te werk? Ik wil graag een offerte van Lokaal 18b2