Direct contact? Bel: 035 - 303 86 00

Home > Projecten > Van wonen in 1975 naar wonen anno 2017

Van wonen in 1975 naar wonen anno 2017

Van wonen in 1975 naar anno 2017

Deze woning uit 1975 ademde de geest van de tijd; het was aan een ingrijpende verbouwing toe. Om de woning aan de huidige bouwkundige eisen en de wensen van de opdrachtgevers te laten voldoen is deze van binnen helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. De garage is getransformeerd tot een grote woonkeuken met een lichtstraat in het dak en een pui in de voorgevel. De grote woonkeuken vormt nu het hart van het huis. Hier komt geen auto meer te staan. Het lange kookeiland baadt in het licht, dat door de lichtstraat (met dezelfde afmetingen als het eiland) naar binnen valt.

De ouderslaapkamer heeft een indeling gekregen die doet denken aan een luxe hotelkamer. Net wakker loop je de badkamer-en-suite in om een heerlijk bad te nemen of een frisse start onder de douche. Om vervolgens je  kleding uit te zoeken in de ruime inloopkast achter de badkamer. De trap naar de verdieping is volledig op maat gemaakt, met een geïntegreerde opbergkast voor alle sportspullen, jassen en schoenen.

Bij dit project werkten wij samen met:
Schilderwerk: Van Vulpen vastgoedonderhoud
Elektrische installaties: Ibok
Interieurbouw: Opmerkelijk interieurbouw
Vloeren: Woonbeton