Direct contact? Bel: 035 - 303 86 00

HomeHuis verbouwen

Uw huis verbouwen? Deze architect helpt u graag!

Hartelijk welkom op de website van Lokaal 18b2! Met haar ruime ervaring als architect kan Gea u uitstekend van dienst zijn wanneer u uw huis wilt verbouwen. Als specialist op het gebied van bestaande bouw weet zij als geen ander dat iedere opdracht maatwerk is. Zij werkt samen met onder andere aannemers, constructeurs en een tekenbureau zodat ook uw opdracht tot een goed einde kan worden gebracht! Tevens kunt u ook rekenen op professioneel advies, Gea kan u helpen om uw beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken. 

Ervaring met veel diverse projecten

Voor particulieren kunnen wij onder andere aan- en opbouwen ontwerpen. Wanneer u uw huis wilt verbouwen bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met diverse particuliere verbouwingen en denken graag met u mee over een geschikte oplossing. Zo kunnen wij u helpen bij het herindelen van een ruimte wanneer u bijvoorbeeld vanuit huis wilt gaan werken. Maar ook het creëren van meer ruimte behoort tot onze specialiteit. Tevens kunnen wij ook een 3D ontwerp verzorgen. Hierdoor krijgt u meer inzicht in de beschikbare ruimte en heeft u een beter beeld van het uiteindelijke resultaat.

Neem gerust contact op

Heeft u ruimtegebrek, wenst u meer licht in uw woning of wellicht wilt u uw huis een andere uitstraling geven? Wij luisteren graag naar uw wensen en kunnen dan direct met u de mogelijkheden bespreken.Neem gerust contact op, want uw wens kan realiteit worden met behulp van Lokaal 18b2!

Contact