Direct contact? Bel: 035 - 303 86 00

HomeBouwtekening maken

Een bouwtekening van uw woning laten maken?

U bent op de website van Lokaal 18b2 terechtgekomen omdat u op zoek bent naar de mogelijkheden uw woning of bedrijfspand te verbouwen. Lokaal 18b2 hoopt hierin iets voor u te kunnen betekenen en we informeren u graag over de verschillende opties die er zijn.

Herbestemming van oude panden en de verbouwing van uw woonruimte

Zo is Lokaal 18b2 gespecialiseerd in de herbestemming van oude panden. Met oog voor de authentieke architectuur en functie worden een nieuwe stijl en doel verwezenlijkt. Denk aan het creëren van appartementen in een oude kerk of het faciliteren van ateliers en werkplekken in een oude school. Voor u als particulier kan het ook betekenen dat aan, op of bij uw bestaande woning een deel wordt gebouwd, waarbij de nadruk op het interieur, het exterieur of beide kan liggen. Lokaal 18b2 kan ook een bouwtekening maken van uw woning, op verschillende manieren.

3D-tekening van de aanstaande verbouwing

Zo ontwerpen wij voor aanvang van de verbouwing altijd een uitgebreide 3D-tekening waarop zeer realistisch een voorstelling van de aanstaande transformatie zichtbaar is. U krijgt hiermee een veel duidelijker indruk van de op handen zijnde veranderingen dan enkel met een schets van de plattegrond.

Een inmeting en plattegrond van uw huis

Een bouwtekening van de plattegrond maken kan wel gewenst zijn als u voornemens bent uw huis op Funda te verkopen. Potentiële kopers hebben dan een veel betere indruk van de precieze indeling van uw woning. Voor het inmeten van uw woning kunt u bij Lokaal 18b2 terecht, evenals voor de levering van het meetrapport – op basis van de NEN 2580 – en de plattegrond zelf.

Contact