Direct contact? Bel: 035 - 303 86 00

HomeBeoordelingen

Wat schrijven onze opdrachtgevers over ons

Elk project proberen wij zo goed mogelijk te doen. Daar steken we onze nekken voor uit. En mocht er dan toch iets mis gaan dan proberen we het met man en macht op te lossen. Na afronding van elke opdracht vragen we onze opdrachtgevers hoe ze de samenwerking vonden en of er nog verbeterpunten zijn waar we van kunnen leren. 

17 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 8.5/10
Michiel Koudijs
Michiel Koudijs - Michiel Koudijs Makelaars
9/10
Toegevoegd op 9 januari 2020

Gea heeft al vaker voor ons opdrachten gedaan, van verbouwingsplannen tot splitsingstekeningen. Altijd naar volle tevredenheid! Communicatie is ook prettig en snel.

Bart Doornbos
Bart Doornbos - SolarPartners
9/10
Toegevoegd op 9 januari 2020

Gea heeft een mooi ontwerp voor ons nieuwe pand gemaakt, geheel naar wens. We kijken er naar uit om hier binnenkort in te mogen werken!!

Zeer strak geregelde bouw opdracht.
Zeer strak geregelde bouw opdracht. -
9/10
Toegevoegd op 30 december 2019

zeer tevreden, prettig offertetraject, aantal aanpassingen gemaakt, doorgesproken en vervolgens strak op tijd de uitvoering gerealiseerd.
Daarna alles nog strak getrokken, klaar !!
Veel dank lokaal 18B2 voor de strakke service!!

Rik Boelhouwer

Stef Pierik
Stef Pierik - Pierik Projecten Groep b.v.
8/10
Toegevoegd op 11 september 2019

Laagdrempelig, no nonsens, goed bereikbaar en snel inzetbaar

Gea ging zelfs mee om het huis te bezichtigen in het aankoop proces.
Gea ging zelfs mee om het huis te bezichtigen in het aankoop proces. -
9/10
Toegevoegd op 5 augustus 2019

Ik heb een pand gekocht in centrum Hilversum wat helemaal verbouwd moest worden. Gea en haar team hebben perfect geholpen. Mee naar de bezichtiging, advies over indeling, verbouwing, materialen, etc. Tekening maken en selecteren aannemer, het liep allemaal erg fijn. Ik ben zelf niet thuis in de bouw maar met Gea had ik iemand aan mijn kant die me inhoudelijk kon adviseren. Dat heeft me een boel ergernis, moeite en geld bespaard. Dankjewel dus.

Michiel Cobben

De uitbouw is geheel in de stijl van het huis ontworpen.
De uitbouw is geheel in de stijl van het huis ontworpen. -
9/10
Toegevoegd op 15 april 2019

Voor onze jaren 30 woning in Bussum heeft Gea een prachtig ontwerp gemaakt voor een uitbouw van de woonkamer. Altijd goed bereikbaar en tijdens de gesprekken was Gea heel betrokken en luisterde goed naar onze wensen. Samen met haar eigen inspiratie heeft ze dit omgezet naar mooie ontwerpen! De prachtige uitbouw is inmiddels gerealiseerd.

Marike van Kaam

Een architect met fullservice!
Een architect met fullservice! -
8/10
Toegevoegd op 28 januari 2019

Kundig advies en mooie tekeningen in 3d vooraf , ze denken met je mee tot in de details , nemen alle zorg omtrent vergunning aanvraag uit handen , de bouwbegeleiding is erg fijn

Maarten van de Velde

Lokaal 18b2 biedt een zeer vakkundige service!
Lokaal 18b2 biedt een zeer vakkundige service! -
10/10
Toegevoegd op 29 november 2018

Over onze mooie uitbouw met gedegen ontwerp en constructie kunnen wij niet anders dan zeer tevreden zijn. Opvallend is de persoonlijke service en kritische kwaliteitsbewaking.

Joffry Musch

Creatieve ideeën waar ik zelf nooit eerder aan had gedacht!
Creatieve ideeën waar ik zelf nooit eerder aan had gedacht! - Puur Makelaars Bussum
9/10
Toegevoegd op 12 november 2018

We hebben bouwtekeningen laten maken voor onze aanbouw. De communicatie met Gea en haar team was goed en vlot. Hoewel ik zelf als makelaar veel huizen zie en daardoor ook veel inspiratie had voor onze aanbouw, kwam Lokaal 18b2 met creatieve ideeën waar ik zelf nooit eerder aan had gedacht.

Lieke Bloemhof

Een verbouwing ZONDER problemen, hogere kosten en uitloop in de planning!
Een verbouwing ZONDER problemen, hogere kosten en uitloop in de planning! -
8/10
Toegevoegd op 17 september 2018

Bedankt Lokaal 18b2 voor jullie diensten!
Dankzij de goede voorbereidingen is de verbouwing van ons totale huis heel soepel verlopen. Waar je bij anderen altijd hoort over problemen, uitloop van tijd en kosten is er bij ons geen van dit alles sprake geweest en dat komt hoofdzakelijk door jullie goede voorbereidingen (goed ontwerp, vergunning aanvraag, duidelijke project omschrijving waardoor de aannemer precies wist wat de bedoeling was).
We genieten iedere dag volop van ons vernieuwde huis.

Erwin en Eliëtte