Direct contact? Bel: 035 - 303 86 00

Home > Beoordelingen

Wat schrijven onze opdrachtgevers over ons

Elk project proberen wij zo goed mogelijk te doen. Daar steken we onze nekken voor uit. En mocht er dan toch iets mis gaan dan proberen we het met man en macht op te lossen. Na afronding van elke opdracht vragen we onze opdrachtgevers hoe ze de samenwerking vonden en of er nog verbeterpunten zijn waar we van kunnen leren. 

5 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 8.2/10
'De authentieke uitstraling is goed behouden'
'De authentieke uitstraling is goed behouden' -
8/10
Toegevoegd op 1 december 2017

Wij zijn eind 2016 gevallen voor de charmes van een eind jaren dertig woning in Bussum. De uitstraling, locatie en de originele staat. Samen met Gea zijn we een traject ingegaan om de woning en de indeling van het perceel te verbeteren. Een gedateerde keuken los van de woonkamer, een kleine achtertuin, een oude garage en een te lange oprijlaan waren echte punten om te verbeteren. Om zo van deze locatie ons ideale huis te maken. Met als droom: binnen en buiten harmonieus in elkaar te laten overgaan en daarmee de vier seizoenen sterk te kunnen ervaren.

Zo kwamen we tot een eerste set aan schetsen met onder andere een muurdoorbraak, veranda, berging aan huis en een uitgebouwde keuken. In stappen zijn we tot een definitief ontwerp met o.a. een lichtstraat en de dakconstructie gekomen. Het resultaat is een woning die nog steeds dezelfde authentieke uitstraling heeft met mooie open ruimtes die goed in verhouding zijn qua grootte en die logisch in elkaar overgaan. De lichtinval is optimaal wat een heerlijke open uitstraling oplevert. Dankzij de plaatsing van de veranda is de achtertuin een veel logischere plek geworden waar het hele jaar door gegeten en geborreld kan worden. Zelfs op regenachtige dagen is het heerlijk vertoeven.

De keuken met kookeiland en openslaande deuren ligt nu heel centraal met directe verbinding naar zowel de eetkamer als het terras. Een deel van de oprijlaan is opgeofferd voor de uitbouw van keuken en berging, hiermee is voor ons nuttige ruimte gecreëerd. De berging heeft aan de voorkant stoere dubbele deuren, in de stijl van de woning en wordt nu veel intensiever gebruikt omdat hij ook van binnenuit bereikbaar is. Om ruimte te winnen zijn de inbouwkasten van de keuken in de berging verzonken. Vanaf dag een genieten we van alle vier de seizoenen.

Maarten Willems en Godelieve van Puijenbroek

'Gea bleef ons inspireren'
'Gea bleef ons inspireren' -
8/10
Toegevoegd op 1 augustus 2016

We maakten plannen voor het vergroten van onze woonruimte en hebben Gea gevraagd om ons te assisteren in de vorm van advies en ontwerp. In de eerste gesprekken kwam Gea met mooie creatieve ideeën die ons erg aanspraken. Wij hebben op dat moment besloten om te kiezen voor een uitbouw aan de achterzijde van de woning en het plaatsen van een stenen berging in de achtertuin aan de erfgrens. In het ontwerp zochten we samen naar een mooie balans tussen onze wensen, de stijl van ons huis en natuurlijk de kosten. De passie en betrokkenheid van Gea werkte hierin zeer inspirerend.

Na het bepalen van de wensen heeft Gea voor ons een ontwerp gemaakt voor eerder genoemde uitbereiding. De uitbouw hebben we uiteindelijk niet gedaan omdat kosten niet opwogen tegen de extra ruimte. We zijn vervolgens met Gea gaan kijken naar andere opties. We wilden immers wel extra ruimte. Met een dakkapel aan zowel de voor- als de achterzijde van ons huis hebben we op zolder twee ruimtes te gecreëerd. Ook daarin heeft Gea ons bijgestaan met advies, een ontwerp en de vergunningaanvraag.

We hebben het werken met Gea ervaren als prettig, enthousiast en inspirerend. Door haar passie voor (oude) architectuur kwamen we tot mooie ontwerpen met een goede balans en leuke inzichten.

​Maurice en Wieteke Kleverwal

'Gea kwam met een briljante oplossing'
'Gea kwam met een briljante oplossing' -
9/10
Toegevoegd op 1 juli 2016

Een filmstudio en therapiepraktijk op één op zolder leek ons alleen maar mogelijk als we de ruimte in tweeën zouden splitsen. Tot we Gea vroegen eens naar de mogelijkheden te kijken. Binnen enkele minuten had zij al een geweldig idee voor ons op papier gezet, waarbij de ruime zolder één geheel kon blijven en we elkaar toch niet in de weg zouden zitten bij het uitoefenen van ons beroep.

Zo'n briljante oplossing getuigt niet alleen van enorme creativiteit en kennis van zaken, maar vooral ook van haar capaciteit om out-of-the-box te denken. Het resultaat is uiteindelijk prachtig geworden!

Nili de Graaf - De wandelpsycholoog

'We hadden echt de hulp van een architect nodig'
'We hadden echt de hulp van een architect nodig' -
7/10
Toegevoegd op 5 november 2015

Om de ideeën voor de aanpassing van ons huis te realiseren hadden wij echt de hulp nodig van een architect. Gea wist onze duidelijke ideeën goed constructief en architectonisch weer te geven in haar tekeningen. De hulp bij de realisatie van de verbouwing, binnen de geldende normen van de gemeente en welstandcommissie/nota, waren zeer professioneel en doeltreffend. Tevens is haar 24/7 mentaliteit en bereikbaarheid super en konden er ad hoc en snel oplossingen gevonden worden bij ontstane problemen voor, en tijdens de bouw. Wij zullen Gea altijd dankbaar zijn voor haar medewerking bij het creëren van ons mooie stulpje en tuinhuis.

​Harpert en Martine Holsboer

'Een fraaie indeling die ook functioneel is'
'Een fraaie indeling die ook functioneel is' - Websteen
9/10
Toegevoegd op 1 november 2015

Gea heeft ons geholpen en geadviseerd met de eerste schetsen voor ons nieuwe bedrijfspand in de Blaricummermeent. Al tijdens het offerte traject kwam ze met leuke, verassende en creatieve ideeën hoe we de het bedrijfspand (2 x 90m2) konden inrichten. Wij zijn erg blij met de manier waarop Gea ons geholpen heeft om samen tot een indeling te komen die zowel fraai als functioneel is.

​Dennis en Roy Jongerden, Websteen.nl