Direct contact? Bel: 035 - 303 86 00

HomeArchitectuur Hilversum

Een samensmelting van oude en nieuwe architectuur in Hilversum en omstreken

U bent op de website van Lokaal 18b2 terechtgekomen omdat u een interesse in de architectuur van de regio Hilversum heeft. Lokaal 18b2 is gevestigd in Bussum en ondersteunt u graag in allerhande projecten met betrekking tot architectuur – binnen of buiten Hilversum.

Herbestemming van oude panden

Het specialisme van Lokaal 18b2 heeft betrekking op de herbestemming van oude panden. Leegstand wordt tegengegaan, zonder dat daarvoor nieuwe ruimte opgeofferd wordt en nieuwe woningen en kantoorpanden uit de grond gestampt hoeven te worden. De (her)waardering van het oude, van bestaande bouw, betreft juist een van de kernpunten van Lokaal 18b2. Oude scholen uit begin vorige eeuw, enorme fabriekspanden en zelfs kerken kunnen prachtig omgevormd worden tot werk- of leefruimte. Voorzien van alle luxe en de eisen die de moderne mens aan panden stelt, maar met behoud van oude elementen. Het karakter van de oude functie of bouwstijl van een gebouw dat doorsijpelt in de hernieuwde architectuur en daardoor een vormenspel met elkaar aangaat, dát is wat een gebouw doet leven.

Lokaal 18b2 is er ook voor u als particulier

Heeft u als particulier zelf een verbouwing of uitbouw van uw bestaande woning voor ogen, dan kunt u Lokaal 18b2 natuurlijk ook altijd inschakelen. We kunnen een verandering aan uw exterieur of een vernieuwing in uw interieur van A tot Z voor u regelen. Zo helpen we u desgewenst met het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente. Ook kunnen we uw woning inmeten en een meetrapport en tekeningen leveren. We werken verder met 3D-tekenwerk voor het ontwerp van uw project, waarmee u een veel beter idee krijgt van de interventie die wij voorstellen. Ook aannemers en makelaars kunnen uiteraard contact opnemen met Lokaal 18b2.

Contact