Direct contact? Bel: 035 - 303 86 00

HomeArchitectenbureau

Lokaal 18b2, architectenbureau in Naarden 

Lokaal 18b2 maakt ontwerpen voor bestaande panden maar ook voor nieuwbouw. Voor woningen, kantoren en industriele panden. We ontwerpen, geven advies bij bijvoorbeeld een bouwaanvraag en nemen ook de begeleiding van de bouw op ons. We zijn dol op ons vak en onze nieuwsgierigheid en creatieve geest maakt dat we overal met evenveel passie induiken. Welke vraag je ook hebt over renovatie, herbestemming, architectuur, bouwkundig interieur ontwerp, nieuwbouw en restauratie. 

Een woon- en/of werkplek waar je je prettig voelt

Voor iedere opdrachtgever maken we een uniek ontwerp. We ontwerpen immers een woon- en/of werkplek waar je je prettig voelt en begeleiden je tijdens het gehele proces. Van de eerste, gezamenlijke ideeën, (bouwkundig)onderzoek en schetsontwerp tot en met de vergunningaanvraag en de begeleiding van de bouw.

Ontwerpen is een avontuur

Als ontwerpers houden wij van strakke en eenvoudige vormgeving, met veel aandacht voor ruimtelijkheid en openheid. Tegelijkertijd streven we naar een resultaat dat kleurrijk en menselijk is. In onze ontwerpen zie je die fascinatie voor eenvoud en een liefde voor een grote diversiteit aan kleuren en vormen altijd terug. We zoeken daarbij naar een harmonische relatie tussen wat door mensen is gemaakt en dat wat van nature zo is. We maken een bewuste keuze voor het gebruik van natuurlijke materialen en duurzame technieken. 

Ontwerpen is als een avontuur. Dat betekent voor ons experimenteren met traditionele indelingen, spelen met licht en donker, werken met hoogteverschil en gebruikmaken van wisselende gezichtspunten. Elke ruimte is het uitgangspunt voor talloze mogelijkheden. Het resultaat moet blijven verrassen. 

Hoe werkt een architect? Wat kost een architect?

Dit doen we allemaal ...