Direct contact? Bel: 035 - 303 86 00

HomeArchitect Naarden

Op zoek naar een architect in Naarden?

U bent op de website van Lokaal 18b2 terechtgekomen omdat u het internet raadpleegde voor een architect in uw omgeving. Lokaal 18b2 is een architect in de regio Naarden die u graag ondersteunt in het project dat u voor ogen heeft. Van verbouwingen aan woningen en bedrijfspanden tot een volledige herbestemming van een oud pand – u vindt uw antwoord in Lokaal 18b2.

Herbestemming van oude panden

Lokaal 18b2 is in 2012 opgericht door Gea van der Horst die, na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan bij verschillende grote en kleine architectenbureaus, voor zichzelf wilde beginnen. Het dankt haar naam aan de studio in de voormalige Mariaschool te Bussum die zij verbouwde – een oud lokaal in deze school, maar nu omgevormd tot leefruimte op het nieuwe nummer 18b2. Deze combinatie van oud en nieuw is precies wat het architectenbureau zelf ook nastreeft. Zij legt dan ook de nadruk op de herbestemming van oude panden, die getransformeerd worden binnen nieuwe functies. Het oude schoolgebouw dat nu ruimte biedt om te wonen en te werken is daar maar een voorbeeld van, ook valt te denken aan kerken, kantoorpanden, fabriekshallen en kazernes die een geheel nieuwe bestemming krijgen. Lokaal 18b2 staat dan ook open voor aanbestedingsprojecten door overheden en de zakelijke markt, die dit soort transformaties verwezenlijkt willen zien.

Uw interieur of exterieur verbouwen

Natuurlijk kan het ook zijn dat u als particulier eenzelfde soort project voor ogen heeft. Of uw huidige woonhuis deze functie al heeft maar u wilt uitbreiden of een gedeelte wilt laten aan-, op- of bijbouwen. Ook daarvoor kunt u vanzelfsprekend bij Lokaal 18b2 terecht. Neem vrijblijvend contact met deze architect op om te zien wat zij voor u in Naarden kan betekenen.

Contact