Direct contact? Bel: 035 - 303 86 00

HomeArchitect Laren

Architect Laren

U bent op de website van Lokaal 18b2 terechtgekomen omdat u op zoek ging naar een architect in Laren. In het nabijgelegen Naarden is architectenbureau Lokaal 18b2 gevestigd en het is zeker waard te lezen wat deze ontwerpers voor uw verbouwing kunnen betekenen.

Lokaal 18b2 heeft zich gespecialiseerd in de aanbouwen, opbouwen en bijbouwen voortkomend uit de vraag van zowel de particuliere als de zakelijke markt. Zij gelooft namelijk in het veranderen en verbeteren van reeds bestaande bouw, met name daar waar het herbestemmingsprojecten betreft. Voor uw woning of bedrijfspand betekent dat indien gewenst oude karakteristieken bewaard en beschermd blijven en zij een prachtig vormenspel aangaan met nieuwe elementen. Uw exterieur en interieur kunnen op deze manier een heel nieuw aangezicht en functie krijgen, zonder onrecht te doen aan authenticiteit. Projecten kunnen ook door gemeenten of projectontwikkelaars aangevraagd worden die een nieuwe bestemming aan bijvoorbeeld voormalige scholen, kerken, kazernes, kantoorpanden of fabrieksgebouwen willen geven, bijvoorbeeld ten behoeve van leef- of werkruimte.
‚Äč
Maar ook kunt u Lokaal 18b2 inschakelen voor het laten inmeten van uw woning, bijvoorbeeld omdat u uw huis via Funda wilt verkopen. Daarvoor zijn tegenwoordig plattegronden en 3D-ontwerpen van de verschillende mogelijkheden van uw woning zeer gewild. Wij verzorgen deze voor u, evenals het meetrapport volgens de NEN 2580. Die 3D-tekeningen krijgt u vanzelfsprekend ook van ons voor aanvang van een eventuele verbouwing – en deze zijn zo nauwkeurig en levensecht dat het welhaast lijkt of u al rondwandelt in de nieuwe omgeving. Verder ondersteunen we u graag in de aanvraag van een eventuele bouwvergunning bij uw gemeente. Deze architect schakelt u dus zéker in voor uw verbouwing in Laren.

Contact