Direct contact? Bel: 035 - 303 86 00

HomeArchitect Hilversum

Lokaal 18b2 is dé architect van de regio Hilversum

U bent op deze pagina terechtgekomen omdat u een architect in de buurt van Hilversum zoekt. Lokaal 18b2 te Naarden stelt zich bij dezen graag aan u voor. Dit architectenbureau is aanstormend, met name op het gebied van herbestemming van oude panden.

Waar oud en nieuw versmelten

In het verleden kregen panden vaak een duidelijk doel en liep de architectuur ervan in die zin niet in elkaar over. Een fabriek, school of kerk had een duidelijke functie. Tegenwoordig worden veel van deze oude en inmiddels dikwijls leegstaande gebouwen ingezet voor een ánder doel, en bijvoorbeeld omgebouwd tot kantoorpand of woonruimte. Het spel met bestaande vormen waaraan nieuwe elementen worden toegevoegd is er een dat Lokaal 18b2 graag speelt. Nieuwe functies en luxe worden toegelaten maar met behoud van oude details en aspecten, waarbij oud- en nieuwbouw naadloos samenvloeien tot een nieuw vormenspel, een nieuw geheel.

Levendige architectuur

U kunt deze architect natuurlijk ook inzetten voor de verbouwing van uw woning of kantoorpand in Hilversum. We denken graag met u mee over het hervormen van bestaande bouw, in zowel interieur als exterieur, en ondersteunen u in het aan- of uitbouwen van nieuwe elementen. Voor elk type woning of ondernemingspand is er wel een originele oplossing te bedenken. Bij bijvoorbeeld ruimtegebrek, een achterhaalde uitstraling of een te donker pand komen we met frisse ideeën voor uitbreiding of verandering van het bestaande. Lokaal 18b2 werkt met 3D-tekenwerk, dat u een veel duidelijker indruk geeft van het ontwerp. Zo komen interieurs al tot leven nog voordat de verbouwing is begonnen.

Contact