Direct contact? Bel: 035 - 303 86 00

HomeArchitect Bussum

ZOEKT U EEN ORIGINELE ARCHITECT TE BUSSUM?

Van harte welkom! U bent op deze website terechtgekomen omdat u een architect te Bussum zoekt. Graag stelt Lokaal 18b2 zich aan u voor. Gea van der Horst, het brein achter dit architectenbureau, is een aanstormend talent in de wereld van het bouwen, het verbouwen en het herbouwen. Met gedetailleerd oog voor originele elementen in oude bouwwerken, weet zij moderne architectonische aanpassingen naadloos aan te sluiten bij de authentieke uitstraling van een pand.

Herbestemming van een oud pand.

Een goed voorbeeld hiervan is herbestemming, waarbij gebouwen die ooit voor een bepaalde functie zijn ontworpen nu voor een ander doel worden ingezet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een oude fabriek waar nu ateliers in worden gevormd, of een kerk waarin appartementen worden gecreëerd. Lokaal 18b2 is bij uitstek gespecialiseerd in restauratie, renovatie en herbestemming van deze aard. Daar waar oud met nieuw gecombineerd kan worden, bevindt zich een heel spannend raakvlak voor architect Gea van der Horst te Bussum.

Oneindige mogelijkheden op architectonisch gebied.

Lokaal 18b2 houdt zich enkel bezig met het veranderen en verbeteren van bestaande bouw. Wilt u uw woonhuis of kantoorpand verbouwen of bijvoorbeeld een gedeelte laten uitbouwen, dan bent u bij dit architectonisch ontwerpbureau aan het juiste adres. Lokaal 18b2 kan u ook ondersteunen in bijvoorbeeld het inmeten van woningen en het verzorgen van de bijbehorende plattegronden en het NEN 2580 meetrapport. Het bureau helpt u ook graag bij het aanvragen van omgevingsvergunningen. Wilt u uw huis verkopen op Funda en potentiële kopers een idee geven van wat er stijl- en verbouwingstechnisch allemaal mogelijk is in uw ruimte, laat Lokaal 18b2 dan gedetailleerde 3D-tekeningen voor u ontwerpen, die een heel realistische weergave van de mogelijkheden geven.

Contact