Direct contact? Bel: 035 - 303 86 00

HomeArchitect Blaricum

Een architect voor uw project te Blaricum?

U bent op de pagina van Lokaal 18b2 terechtgekomen omdat u op zoek bent naar een architect te Blaricum. De meest verrassende architect van het nabijgelegen Naarden stelt zich bij dezen graag aan u voor. Te Bussum is sinds 2012 Lokaal 18b2 gevestigd, vernoemd naar de studio waar het enkele jaren geleden allemaal begon. Zoals vele andere ontwerpers, begon de start van dit architectenbureau aan de eigen tekentafel. Laat die nou net gevestigd zijn geweest in de voormalige Mariaschool, waarvan het oude klaslokaal na de herbestemming huisnummer 18b2 gekregen heeft. Het project dat de oprichter van Lokaal 18b2, Gea van der Horst, hier begon is tekenend voor de passie van de ontwerper.

Herbestemming van oude gebouwen

Zij is namelijk fervent voorstander van herbestemmingsprojecten, waarbij oude panden een nieuw gezicht en een nieuw doeleinde krijgen. De oude Mariaschool is er daar een van, maar ook valt te denken aan kerken waarin appartementen komen en oude fabriekshallen waarin een verzameling bedrijven zich vestigt. De oude elementen en het karakter van het voormalige schoolpand werken in haar moderne studio nog door – en dat is precies het soort samensmelting van oud met nieuw dat Lokaal 18b2 voor ogen heeft. Zoekt u een architect voor uw herbestemmingsproject in Blaricum, of wilt u uw bestaande woning ver- of uitbouwen, neem dan zeker contact op met Lokaal 18b2 en ontdek wat dit architectenbureau voor u kan betekenen.

Voor particulieren, aannemers en makelaars

Ook aannemers en makelaars kunnen overigens terecht bij Lokaal 18b2. Voor de verkoop van panden bijvoorbeeld – ook voor particulieren die hun woning op Funda plaatsen – moeten deze vooraf ingemeten worden, hetgeen Lokaal 18b2 voor u kan doen. Naast de inmeting zelf kunnen vanzelfsprekend ook de bijbehorende tekeningen en het meetrapport op basis van de NEN 2580 geleverd worden.

Contact